Primula logotyp

Ännu en vecka till ända…

Tänk att få avsluta sin arbetsvecka med stolthet och arbetsglädje på topp. Så är det inte alltid, men idag var det verkligen så. Och jag njuter! Det är så gott, att få insupa denna härliga känsla – att man har gjort ett gott arbete, att få känna sig nöjd och det gör jag verkligen – känner mig nöjd med veckans arbete.

Veckan har varit väldigt intensiv, med svåra möten, tuffa uppdrag, viktiga insatser och möten igen. Det har varit viktiga möten på Visborg  för utveckling och förbättring, väldigt intressant och med förhoppning om bättring och smartare lösningar. Det har varit storm ute och drag inomhus. Det har varit kreativa möten oss kvinnor emellan med förhoppning om smarta lösningar och en god utveckling för framtiden vad gäller rekrytering bland annat. Det har varit planering för ledsagning med goda intentioner och avlastning för anhöriga, som dessutom gått i lås och lyckades enligt plan. Det har varit möten med nya människor och återkoppling till nya medarbetare, samtal för att kolla läget och möten om igen. Det har varit diskussioner och bra samtal, det har varit stöttning och coachning. Det har varit hembesök hos nya kunder, både hos hemtjänstkund och hos RUT-kund. Det har varit akutbesök och planerade besök. Det har varit hembesök för att bedöma en städinsats. Det har varit besök på lasarettet. Det har styrts upp, coachats och peppats, tröstats och pratats.

Givetvis har det varit massor med administration också, daglig dokumentation och självklart massor med telefonsamtal.

Dessutom pågår uppstart och möblering av nya lokalen i Visby där vi startar upp igen i nya lokaler. Pepp-talk och planering med nygamla och ny personal i Visby. Varje dag händer nya saker, jag blir överraskad varje dag jag kommer till kontoret, alla bjuder till och det blir allt mer hemtrevligt.

En vecka full med nya intryck, möten och oväntade händelser, (kanske en helt vanlig vecka egentligen). Dagen blir sällan som jag planerat, men oftast bra ändå. Nu avslutas veckan med en riktigt go känsla, bröstet fyllt av arbetsglädje och yrkesstolthet. Vi känner och upplever hur bra vi faktiskt är, jag njuter tillsammans med mina medarbetare, ty utan dem vore Primula inte mycket. Vi är ett bra team som gör ett riktigt bra jobb. För en liten stund stannar vi upp och inser att vi gör ett gott jobb och att vi är väldigt bra. Så gött, så himla gött.

Men nu ska jag vara ledig i helgen och göra nåt helt annat, jag ska gå i skogen och fälla träd, släpa grenar, elda, eventuellt grilla en korv och dricka en varm kopp kaffe (i röken från elden). Jag ska njuta av min ledighet, rensa huvudet och ladda inför nästa vecka som väntar med nya härliga utmaningar. Jag älskar mitt jobb!

2 svar

  1. Du brinner verkligen för ditt jobb. Jag hoppas du kommer att anställa min fantastiska arbetskamrat som vill byta jobb. Nu när jag tänker sluta. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *