Primula logotyp

Vågar Du prova ?!

Här införs inga tvingande semesterperioder! Hos Primula är Du som medarbetare jätteviktigt, lika så våra kunder och deras anhöriga.

Hos oss som på Primula har du mycket att säga till om, din trivsel, utveckling och åsikt är viktig. Vi har en go familjekänsla i företaget med högt till tak och snabba beslutsvägar. Hos oss är det viktigt att alla mår gott och trivs, därför har alla individuella scheman utifrån egna önskemål om vart man befinner sig i livet just nu.

Så ofta vi kan, försöker vi ställa till med fest för våra kunder. Vi arrangerar julfest, sommargrillning och höstfest för våra kunder, vilket är väldigt uppskattat och roligt att genomföra.

Ta chansen att prova på hur det är att arbeta hos oss. Vi har två bra semestervikariat på norra Gotland som börjar i mitten av juni och sträcker sig till hela augusti, möjlighet till förlängning finns. Som alltid ser vi ju helst att du har utbildning inom vård och/eller omsorg, men vi värderar även lämplighet högt. Det som krävs är att du tycker om att möta människor i olika situationer, klarar av att fatta egna beslut och du måste givetvis tycka om att köra bil. Arbetet innebär bland annat att värma mat, bädda, dra på stödstrumpor, städa och tvätta ibland, handla och mycket mer. Förutom detta önskar vi att du har ett gott hjärta, varma händer och körkort!

Vi skulle väl aldrig får så goda resultat i de undersökningar som Socialstyrelsen gör om vi inte gjorde ett gott jobb, eller hur?! Vi får hela tiden bekräftelse från både kunder och anhöriga om jobbet vi gör.

Skynda nu, tag chansen och prova på en härligt go arbetsplats, med hjärtat på rätta stället! Välkommen till oss med din ansökan på info@primula.nu

2 svar

 1. Hej..Jag jobbar på ett gruppboende nu inom omsorgen,men är sugen på att göra något annat,har en fast tjänst nu på 95%. Jag heter Anita o är 58 år gammal,bor i Klintehamn.Tycker mycket om att jobba med mänskor.

  1. Hej Anita
   Du skulle vara varmt välkommen att prova på att jobba hos oss.
   Sänder dig svar per din mejl.
   Hälsningar Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *