Primula logotyp

Gott nytt år!

Nytt år och nya möjligheter. Är det inte underbart när man tänker på det? Nya möjligheter?

Men riktigt så enkelt är det ju tyvärr inte. Det gäller att vara lite uppmärksam för de tillfällen och möjligheter som dyker upp. Det gäller även att vara öppen för dessa och villig eller redo att ta emot de tillfällen som erbjuds, när de erbjuds. Det är sannerligen många faktorer som ska stämma överens för att en ny möjlighet ska antas. Jag säger som vår käre kung Carl Gustav sa en gång; det flyger inga stekta sparvar in i munnen inte! Nej man måste allt själv bjuda till och anstränga sig lite.

Att anstränga sig, eller kanske snarare inse att man har ett eget ansvar för sitt liv och för det ”som händer” är ju ganska häftigt. Det innebär ju att man själv kan påverka sitt liv och hur man mår. Det fullständigt vimlar av goda citat på nätet med käcka kort om hur andra kan förväntas vara, men hur är man själv? Man måste alltid börja med sig själv om man vill komma någon stans.

Jag kan bli ganska trött på alla dessa käcka kort och visdomsord, men så kunde jag inte själv låta bli att lägga till ett som jag tycker sammanfattar det jag egentligen vill få sagt.

Så nu hoppas jag på ett nytt härligt år, med många nya härliga möjligheter, där jag är öppen och redo för de som är av godo för Primula, mig själv och mina medarbetare. Känner på mig att det kommer att bli ett alldeles ”primula” år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *