Primula logotyp

Jag gjorde det!

Tänk att jag gjorde det! Och det var helt fantastiskt. Tänk att det blev av till slut. Förra året blev det inställt på grund av blåst, men nu är det gjort. Det här var min present från mina medarbetare i Primula Hemtjänst, ett tandemhopp med fallskärm, som jag fick för snart tre år sen.

Tack snälla, underbara för pepp och puschning och förståelse för om jag inte skulle våga, men det gjorde jag! Efter noggrant övervägande valde jag att överlämna mig till dem som jag förutsatte kunde sin sak, instruktörer och tandemhoppare i Fallskärmsklubben.

För er som vill se hoppet!

Ibland behöver man en liten extra knuff för att göra nåt otippat och framför allt tacka ja till tillfällen som kommer i livet.

Tack säger jag bara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *